Paritalo Usvatie 8, Seunavuori

A-asunto 4h, k, khh, ph, s, wc, var, ak

Huoneistoala 102m² + lämmin varasto 6,2m²

B-asunto 5h, k, khh, ph, s, wc, vh, var, ak

Huoneistoala 121m² + lämmin varasto 6,2m²

Oma tontti 1324m²

Muuramessa sijaitsevalle Seunavuoren asuinalueelle on parhaillaan rakenteilla moderni ja tyylikäs yksitasoinen paritalo.


Katetulta terassilta aukeaa iso piha, jossa on tilaa vaikka pallopeleille ja pihalta löytyy molemmille asunnoille autokatospaikka sekä lisäksi toinen autopaikka.


Talo toteutetaan laadukkailla materiaaleilla ja edullisena lämmitysmuotona toimii poistoilmalämpöpumppu yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen, poistoilmalämpöpumpusta löytyy myös viilennys, eli kesähelteillä viilennys onnistuu koko asuntoon samanaikaisesti ilmanvaihdon kautta.


Asuntojen keittiöt varustetaan side-by-side jääkaapilla, josta löytyy jääpalakone, induktioliesitasot ovat integroidulla liesituulettimella saarekkeessa ja uuni asennetaan kalusteeseen korkeammalle integroidun mikron kanssa jolloin niiden käyttö on huomattavasti helpompaa. Keittiöstä löytyy myös integroitu astianpesukone.

 

Molemmilla asunnoilla on omat lämmityslaitteet, vesimittarit ja sähkömittarit. Molemmat asunnot vastaavat omista kuluistaan.

Talosta löytyy myös molemmille omat hyvänkokoiset lämpimät varastot.


Kiinteistön hallinta jaetaan erillisellä hallinnanjakosopimuksella.


A-asunto myyty.

B-asunto on vapaa.

Kohteen sijainti

Kysy lisätietoja kohteista

Juha Knööppi

Myynti ja työnjohto

 

Puh. 040 5276201

Sähköposti juha.knooppi@jwr.fi