Paritalo Havukkatie 11, Matinmäki

A- ja B-Asunto 4h, k, khh, ph, s, wc, var, ak

Huoneistoala 103m² + lämmin varasto 6m²

Oma tontti 1237m²

Jyväskylässä sijaitsevalle Matinmäen alueelle on parhaillaan rakenteilla moderni ja tyylikäs paritalo.


Talo on porrastettu kahteen tasoon, jolloin alakertaan jää hulppea 3,6m huonekorkeus isoine ikkunoineen, jotka tuovat valoa olohuoneeseen ja keittiöön.


Katetulta terassilta aukeaa iso takapiha, jossa on tilaa vaikka pallopeleille ja etupihalta löytyy molemmille asunnoille autokatospaikka sekä lisäksi toinen autopaikka.


Asuntojen keittiöt varustetaan side-by-side jääkaapilla, josta löytyy jääpalakone, induktioliesitasot ovat integroidulla liesituulettimella saarekkeessa ja uuni asennetaan kalusteeseen korkeammalle integroidun mikron kanssa jolloin niiden käyttö on huomattavasti helpompaa. Keittiöstä löytyy myös integroitu astianpesukone.


Talo toteutetaan laadukkailla materiaaleilla ja edullisena lämmitysmuotona toimii poistoilmalämpöpumppu yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen, poistoilmalämpöpumpusta löytyy myös viilennys, eli kesähelteillä viilennys onnistuu koko asuntoon samanaikaisesti ilmanvaihdon kautta.


Kattomateriaaliksi asennetaan matta valkoinen stretch-katto, se on nykyaikainen sisäkattovaihtoehto, joka eristää hyvin ääntä verrattuina muihin vaihtoehtoihin ja se ei myöskään pölyynny niin kuin muut kattomateriaalit.


Molemmilla asunnoilla on omat lämmityslaitteet, vesimittarit ja sähkömittarit. Molemmat asunnot vastaavat omista kuluistaan.

Talosta löytyy myös molemmille omat hyvänkokoiset lämpimät varastot.


Kiinteistön hallinta jaetaan erillisellä hallinnanjakosopimuksella.


A-asunto myyty.

B-asunto on vapaa.

Kohteen sijainti

Kysy lisätietoja kohteista

Juha Knööppi

Myynti ja työnjohto

 

Puh. 040 5276201

Sähköposti juha.knooppi@jwr.fi